Ilonka

           Ik heb een unieke passie voor mensen die eenzaam zich voelen in deze wereld. De uitdagingen die eenzame mensen op hun pad treffen zijn ook mijn uitdagingen. Mijn hele leven heb ik geworsteld met het gevoel er niet bij te horen, waardoor ik in meer of mindere mate eenzaamheid heb ervaren. Soms heb ik mensen om mij heen die mij kracht gaven, soms ook niet. Na veel vallen en opstaan heb ik deze eenzaamheid in mijzelf min of meer geaccepteerd. Uiteindelijk heb ik de kracht gevonden om dit soms machteloze gevoel om te zetten in iets zinnigs. Want ik weet dat er veel mensen zijn zoals ik. Mensen die, ondanks de beste intentie, het moeilijk vinden om mensen te leren kennen en een hechtere band mee op te bouwen.
 

Een belangrijk keerpunt voor mij was toen ik in aanraking kwam met wandelcoaching. Ik volgde een cursus bij Ernya Hilton, die op haar beurt geïnspireerd was door de methode toegepaste ecopsychologie van dr. Michael J. Cohen . Deze cursus was een belangrijke stap in mijn persoonlijke ontwikkeling, waarin ik leerde beter voor mijzelf op te komen. Maar vooral ook ontdekte ik de bijzondere wijze, waarop ik mensen kan helpen door ze mee te nemen op pad, de natuur in. Door te wandelen met mensen in de natuur is het vaak makkelijker te praten over dingen die je bezig houden.  Als het ware beweeg je samen dezelfde richting op  en kom je los van je dagelijkse omgeving. Ik luister met respect en onbevooroordeeld. Als coach voel ik mij buiten in de natuur in mijn element.  Mijn passie ligt in het vinden van inzicht in je eigen processen. Zelf gevonden inzicht, zet mensen in beweging naar eigen oplossingen en zet mensen meer in hun eigen kracht. 

Ik verdiep mij graag in literatuur en volg diverse workshops en trainingen om mezelf verder te ontwikkelen, opdat ik daar weer andere mensen mee kan helpen. In 2016 kwam ik in aanraking met Touch of Matrix, een methode waarbij jezelf, je bewustzijn en die van anderen in beweging brengt, waardoor er een verandering plaatsvindt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze methode hielp mee zo goed om nog enkele restjes emotionele bagage weg te werken, dat ik zelf de opleiding als therapeut op dit moment volg.

Het is altijd mogelijk om een keer vrijblijvend kennis te maken, telefonisch of persoonlijk. Neem gerust contact op telefonisch of via het contactformulier.

Voor mijn opleiding als Touch of matrix therapeut, ben ik tevens op zoek naar proefpersonen (vrouwen) die hiervoor open staan.         

                                        

 

Contact

Voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of persoonlijk, kun je contact opnemen via onderstaand formulier of telefonisch 06-27387548