Zaandam Goed gesprek Wandeling Zaans erfgoed, Czaar Peter en Monet.

Samen Wandelen in een mooie omgeving. 

Een goed gesprek met nieuwe mensen.

Interessante ontmoetingen.

Na de eerste geslaagde wandeling in Wormerveer, volgt er op zaterdag 3 juni de tweede Goed Gesprek Wandeling. Tijdens deze wandeling met vertrekpunt stationsplein Zaandam doen we ondermeer de Caar Peter buurt aan en wandelen we langs de Oostzijde, waar nu wooncomplexen zijn verschenen op de plek van oude fabrieken en de Westzijde, waar je nog de kapitale villa’s ziet van de fabrikanten.  

Ook gaan we tijdens de wandeling weer met elkaar in gesprek over dingen en vragen die ons allemaal in het leven bezighouden. 

Wandelcoach Ilonka Nieuweboer nodigt u van harte uit voor een maandelijkse wandeling in de Zaanstreek. Iedere keer een gevarieerde route door de afwisselende Zaanstreek. Polders, molens, water...maar ook oude en nieuwe industrie door elkaar. Tijdens de wandeling gaan we met elkaar in gesprek door boeiende vragen over het leven, geluk, verdriet en verbinding. 

KOSTEN PER PERSOON  €  7,50 PER WANDELING. 

Na aanmelding via onderstaande knop ontvang je een ontvangstbevestiging van deelname per mail. Het aantal deelnemers is beperkt. Na betaling is je deelname verzekerd. Betaling contant bij vertrek is ook mogelijk. 

Ja, ik wandel graag mee

Wilhelmina sluis, Zaandam   © www.beeldbankzaanstreek.nl