Kerstwandeling in Castricum

Ilonka Nieuweboer nodigt u Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december 2015) uit voor een  wandeling in het mooie bos – en duingebied van Castricum. De Kerstdagen zijn voor veel mensen een gezellige tijd, maar voor degenen met een kleiner netwerk, kunnen deze dagen soms als eenzaam ervaren worden. Ook kan het lastig zijn om alleen in beweging te komen. Door samen te wandelen ontmoet je andere mensen en het motiveert om in beweging te komen. Het daglicht, het wandelen en het ontmoeten van andere mensen maken een mens vrolijker. 

De wandeling, aanvang 10 uur, voert vanaf Station Castricum richting het aangelegen bos- en duingebied Noordhollands Duinreservaat.  De wandeling in rustig tempo, die ongeveer een uur duurt, wordt afgewisseld met een paar ontspanningsoefeningen en momenten van bezinning. Na afloop gelegenheid tot drinken van kop koffie of thee (inclusief) bij Grand café Mezza Luna.

 

Het trefpunt is de stationshal in Station Castricum, zowel goed bereikbaar per openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid. Kosten 5,= per persoon (inclusief koffie/thee). U dient een duinkaart mee te nemen of een dagkaart (1,80) aan te schaffen Graag aanmelden: Tel. 06 2738 7548 mail: natuurinzicht.net@gmail.com